Reviews

Heel blij met Monique.
Massage op maat, ingaan op persoonlijke behoeften en stresspunten.
Fijn onthaasten in een prettige omgeving.
Na een massage voel ik mij senang , kan alle dagelijkse stress weer aan.
Erg verrast door de werking van lymfedrainage.
Echt een aanrader.

Angéla Arnoldussen

 

Na een ooglidcorrectie had ik na een aantal weken nog steeds veel last van mijn ogen. Doordat overtollig vocht niet voldoende werd afgevoerd, kon ik een steuntje daarbij goed gebruiken. De kliniek adviseerde mij lymfe-drainage. Met best wat scepsis begon ik daaraan bij All about Woman. Tot mijn vreugde zag en voelde ik na elke behandeling een verbetering en na 3x kan ik echt zeggen dat deze behandelingen een boost hebben gegeven in het herstel. Stiekem heb ik mijn ogen ook al laten vallen op andere behandelingen. Want een behandeling is een cadeau aan jezelf. Het is heerlijk ontspannend. Monique is aardig en liefdevol, bij haar ben je in goede handen.

Richarda le Duc

 

Monique is een warme en zachte vrouw bij wie ik mij meteen erg op gemak voelde. Ik kom bij haar regelmatig voor een Lymfedrainage en ik voel mij stukken beter na elke behandeling. Haar behandelingen zijn niet alleen prettig en effectief maar ook zeer ontspannend. Ik zou haar zeer zeker aanraden.

Monika

 

After having a tummy tuck, breast lift and liposuction I was in need of finding a good lymph drainage masseur.  Monique is incredible. I arrived at my first massage with a huge amount of solid swelling especially around the tuck area.  After the first massage it was already hugely softened and with the follow up massages  – it just disappeared in no time.  Monique is very in touch with your body, it’s incredible how she can tune in, and locate the rhythm and direction in order to guide the fluid in the right direction to help it drain away.  My sessions are nearly over, but I will be returning regularly for more massages as finding such an intuitive masseur, is like finding gold!!!  And I struck gold with Monique!  Highly recommend!!!

Desirée

 

Monique heeft mij na een paar lymfe drainage behandelingen al grotendeels van mijn twee jaar durende chronische klachten afgeholpen. Naast dat mijn klachten zijn verminderd werkt de lymfe massage ook enorm ontspannend. Ze stelt je erg op je gemakt en heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke verhaal, ze denkt echt mee wat voor jou het beste is. Ik ben haar enorm dankbaar voor al haar kennis die ze met mij deelt en kijk elke keer uit naar mijn behandeling!

Flooranne

 

In mijn leven heb ik regelmatig massages gehad, omdat ik het zie als een belangrijke manier om weer ‘in mijn lijf te komen’ na een periode van hard werken. Sinds 2017 heb ik ervaring met de massagestijl van Monique en die is de fijnste en meest doeltreffende van alle massages waarmee ik heb kennisgemaakt. Ze beheerst een breed palet aan massagetechnieken en weet altijd precies de cruciale pijnpunten te vinden. Ze kan je als het ware ‘lezen’ met haar handen. Haar ‘handtekening’ is dat ze alle aanrakingen met rust en aandacht doet, en tegelijkertijd ook krachtig durft te zijn op de plekken waar het nodig is. Na afloop van een massage heb ik altijd het gevoel dat mijn hele lijf weer kan ademen… Ik heb ontzettend geluk dat ze in het centrum van Amsterdam woont. Lekker dichtbij. Ik kan haar aan iedere vrouw die behoefte heeft aan een goede én liefdevolle massage van harte aanbevelen! (of het nu is voor ontspanning, lymfedrainage of vanwege herstel na een burnout of een blessure)

Suzanne

 

Toen ik binnenkwam was er even een moment om elkaar beter te leren kennen en konden we samen kijken welke massage passend zou zijn. Monique luistert en stelt de juiste vragen om daarachter te komen. De massage was heerlijk! Heel ontspannend. De dag erna was ik voor het eerst hoofdpijn vrij! Zeker voor herhaling vatbaar!

Nina de Ligt

 

Super blij met de lymfedrainage behandelingen van Monique. Vocht in mijn benen is zoveel minder geworden. Daarnaast zijn de massages heerlijk ontspannend, een kado voor mezelf.

Sandra Ruiter

 

Ik kom bijna iedere maand bij Monique voor een massage en heb nog nooit zo’n ontspannende massage gehad. Ze voelt intuitief aan wat je nodig hebt en neemt echt de tijd.
Zeker een aanrader!

Dianne Guitjens

 

De ontspanningsmassage die ik van Monique heb mogen ontvangen vond ik zeer professioneel en helend omdat zij ook nog met Lymphdreinage werkt. Zij is niet alleen masseur je kan ook heel goede gesprekken met haar voeren.
Ik ben na de massage helemaal relaxed en ik voel me elke keer weer een stukje verder in mijn herstel. Ik kijk al eruit naar de volgende. Zeker aan te raden!
Monique ist absolut zu empfehlen! Sie versteht ihr Handwerk und ist eine äussert professionelle Masseurin, die durch die gleichzeitige Anwendung von Lymphdrenage absolut helfen kann, wenn man total verspannt ist. Ich freue mich schon auf nächstes Mal! Sie ist wirklich zu empfehl, man ist nach 90 Minuten total relaxed.

Erika

 

I went to Monique for lymphatic drainage massages, and it was amazing! She is very professional and gives you good advice on how many sessions you should take. I noticed the difference after only one session!

Andrea

 

Ik kom al een tijd bij Monique voor de stoelmassage.
Fantastisch elke keer weer en haar kundige aanpak voorkomt migraine bij mij. Ze heeft naast veel kennis van zaken ook altijd een luisterend oor.
Ik kan haar van harte aanbevelen.

Iris Schreuder

 

Na een forse operatie aan mijn voet, en een ingescheurde quadriceps (knie), was de omvang van mijn been verdubbeld. Ongelofelijk maar na 2 uitgebreide manuele lymfedrainage behandelingen was het been binnen een week weer tot normale proportie geslonken.
Buiten dát feit kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer professioneel behandeld ben en er uitgebreid de tijd voor me genomen werd. Aanrader!!!

Bianca van der Meulen

 

Woehaaaaa! Goed bezig. Zo zie je maar dat dromen ook echt uit kunnen komen. Succes!

Caroline Zijderveld

Wil je ook een review achterlaten?

Klik dan op onderstaande link.

Plaats een review

Klik vervolgens op “see all reviews” of “bekijk alle reviews” en dan kun je je eigen review plaatsen. (Graag via pc/laptop, via smartphone kun je geen tekst achterlaten).

Dank je wel!
Het All About Women team